Home / Actual / Aparat tomograf de ultimă generație la Spitalul Municipal din Făgăraș

Aparat tomograf de ultimă generație la Spitalul Municipal din Făgăraș

Un moment important atât pentru RMN Diagnostica cât și pentru Spitalul Municipal Făgăraș, dar mai ales pentru făgărășeni– cel mai performant computer tomograf din România a ajuns la Făgăraș.

Pacienții vor putea beneficia de servicii de imagistică realizate de un aparat tomograf de ultimă generație. Noul computer tomograf va fi instalat în incinta Spitalului Municipal Făgăraș.

„Cu o experiență vastă în domeniul imagisticii și cu echipe bine pregatite dorim să acoperim întreaga gamă de investigații din imagistica medicală prin tomografie computerizată așa cum se face în marile centre medicale din țară.” a spus dr. Alexandru Bozan, director general RMN Diagnostica

“Cu o investiție de peste 300.000 euro, ne bucurăm că în sfârșit proiectul dedicat comunității, und eeu m-am născut, prinde contur și că aparatul este acum în spațiul special amenajat din incinta spitalului. Noul centru de imagistică este dotat cu un aparat tomograf de ultimă generație, conceput pentru o gamă largă de investigații clinice si cu numeroase beneficii pentru pacienți, printre care: detectarea automată a nodulilor pulmonari, iradiere redusă și soft dedicat de reducere a iradierii pe organe, timp redus și reconstrucție automată a angiografiilor. Computerul tomograf este dotat cu un tub de 70 cm ceea ce permite investigarea pacienților cu obezitate și poate fi de mare ajutor pacienților care suferă de claustrofobie. În prezent suntem în faza de obținere a tuturor avizelor necesare funcționării centrului“ a declarat dl. Alexandru Bica, director adjunct RMN Diagnostica

RMN Diagnostica se află printre primele centre medicale care a înţeles importanţa investigaţiilor prin Rezonanţă Magnetică în România şi în ultimii 10 ani și-a format o echipă de profesionişti, cu experiență și expertiză care pune în centrul muncii lor: pacientul.

RMN Diagnostica oferă pacienților în cadrul centrelelor de imagistică din Brașov și Sibiu investigaţii de specialitate de rezonanţă magnetică (RMN), o gamă largă de servicii de ecografie, precum şi consultaţii de specialitate .

RMN Diagnostica este în relaţie contractuală cu Casa de Sănătate Sibiu şi Braşov pentru investigaţii de imagistică, astfel pacienţii asiguraţi pot beneficia de aceste investigaţii gratuit în baza biletului de trimitere de la medicul specialist.

Medic săcelean se alătură echipei RMN Diagnostica Braşov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply