Home / Actual / Clusterul ETREC vrea să obţină “Eticheta de bronz”

Clusterul ETREC vrea să obţină “Eticheta de bronz”

etrec cluster

Săptămana aceasta, clusterul ETREC va fi auditat în vederea obţinerii unei certificări numite Eticheta de bronz, acest audit fiind realizat de reprezentanţi ai Institutului de Prognoza Economică Academia Romana cee are are acreditare în România pentru auditările în acest sens şi de reprezentanţi ai CLUSTERO.

Unul din obiectivele Clusterului ETREC din anul 2016 este obţinerea ETICHETEI DE BRONZ. Aceasta ne va crea o altă imagine în ţară şi în exterior, una pozitivă, de încredere în ochii partenerilor noştri prezenţi şi viitori. În România din 84 de clustere existente, 24 au obţinut ETICHETA DE BRONZ şi 6 ETICHETA DE ARGINT.

Constantin Zavarache – Cluster ETREC

Auditului se va întocmi un dosar cu toate documentele necesare, care va fi trimis în Germania către Thomas Lammer-Gamp, director la European Secretariat for Cluster Analysis VDI/VDE Innovation + Technik GmbH.

În urma analizei dosarului conducerea ETREC spera că va obţine avizul favorabil care va oferi Clusterului ETREC şi membrilor săi o recunoaştere internaţională.

Ghenele de gunoi din Săcele sunt o problemă!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply