Home / Actual / Clipul anului pe soselele din Romania filmat la Sacele

Clipul anului pe soselele din Romania filmat la Sacele

Nimic nu se compară cu umorul românesc. În lipsa unor soluţii concrete pentru “craterele” din asfalt de pe DN1A la ieşirea din oraş, un grup de săceleni cu iniţiativă au găsit soluţia: au plantat panseluţe!

Clipul trimis pe adresa redacţiei Ştirilor ProTV Braşov începe cât se poate de riguros. Groapa este întâi măsurată, atât în diametru, acolo unde atinge o lungime impresionantă 1,75m, cât şi în adâncime unde variază între 10 şi 15 cm.

Apoi, băieţii trec la fapte şi încep plantarea panseluţelor. Cu mare atenţie şi grijă pentru a nu fi loviţi de maşinile de pe DN1A, tinerii rezolvă cu pământ şi flori problema gropilor din asfalt.

Dacă gestul lor va avea un efect în rândul autorităţilor, în cazul de faţă cei de la D.R.D.P (Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov) care au fost sesizaţi de către Primăria Săcele în această cauză, rămâne de văzut.

11069272_10205393483011016_5059678047934207975_o

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

13 comments

 1. Le ocoleam zilnic dar acum le voi admira! Bravo ,baieti!

 2. Le ocoleam zilnic dar acum le voi admira! Bravo ,baieti!

 3. Abia a venit primavara si cred ca vor mai apare astfel de gropi. "LUCRU BINE FACUT!!!" Va fi necesar un buget mai mare pentru panselute….

 4. Vedeti ca in loc de videoclip, faceti reclama la produse pentru masini de spalat! Cand angajati niste "programatori" in stare sa incarce un videoclip, sa ma anuntati si pe mine, pana atunci…va meritati soarta! TIA

 5. Buna ziua! Reclamele in mod normal intra automat, un simplu click pe X in dreapta sus inchide reclama. Multumim!

 6. MariusRares Manaila

  Si conform legilor din Romanica au efectuat o lucrare fara autorizatie, fapta ce se pedepseste cu amenda.

 7. La sfarsitul reclamei incepe filmuletul, iar in timpul filmuletului mai apare o reclama la care ai buton de "skip all" (colt dreapta sus) pentru a nu iti mai aparea si altele.

 8. Multumesc mult pentru sfat, imi pare rau daca am fost mai dura in exprimare (asa sunt moldovencele )! Sarbatori Pascale cat mai fericite si sa auzim de bine!

 9. Alex Alexandru

  sau instalezi un ADD BLOCK si scapi de orice reclama.

 10. Alex Alexandru cred ca ceri prea mult de la o emeie :))

 11. Sarbatori Pascale fericie si tie Florentina !

 12. Exact in groapa asta mi-am rupt puntea spate de la masina!

 13. Alex Alexandru nu merge cu AdBlock il am eu si tot degeaba , nu la toate reclamele !!! sunt foarte enervante reclamele astea !!! D-zeul mamii lor

Leave a Reply