Home / Actual / Ciprian Sterpu, vicepreședinte: 5 spitale aflate în subordinea Consiliului Județean Brașov au depus proiecte pentru digitalizare și dotare tehnică

Ciprian Sterpu, vicepreședinte: 5 spitale aflate în subordinea Consiliului Județean Brașov au depus proiecte pentru digitalizare și dotare tehnică

Ieri am semnat expunerea de motive si proiectele de hotărâre, iar astăzi, alături de colegii din planul Consiliului Județean Brasov am si aprobat documentația.

5 unități medicale din subordinea Consiliului Județean Brașov vor depune proiecte pentru a realiza investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unităților sanitare publice.

Este vorba de Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Brașov, Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Dr. Ioan Aurel Sbârcea” Brașov și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov.

Astfel, UAT Județul Brașov va depune 5 proiecte la apelul cu titlul „Planul Național de Redresare și Reziliență. Pilonul II: Transformare Digitală, Componenta: 7 – Transformare digitală, Investiția: I3. Realizarea sistemului de eHealth și telemedicină, Investiția specifică: I3.3 – Investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unităților sanitare publice”, aprobarea proiectului “Platforme digitale interconectate si echipamente IT pentru implementarea eHealth.

Ciprian Sterpu, vicepreședinte al Consiliului Județean Brasov

Ciprian Sterpu, vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov: ”De la 1 septembrie 2023 vine RAT-ul la Săcele, însă lupta noastră pentru un transport adecvat va continua” – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia