Home / Actual / Ciprian Sterpu, vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov: ”De la 1 septembrie 2023 vine RAT-ul la Săcele, însă lupta noastră pentru un transport adecvat va continua”

Ciprian Sterpu, vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov: ”De la 1 septembrie 2023 vine RAT-ul la Săcele, însă lupta noastră pentru un transport adecvat va continua”

Motto: Săcelenii NU sunt cetățeni second-hand. Ei merită un transport modern, adecvat anului 2023. Lupta pentru acest deziderat continuă, chiar dacă de la 1 septembrie vine RAT-ul la Săcele.

Dragi săceleni, introducerile sunt inutile. Mă știți, ne știm bine! Am fost una dintre singurele voci care a cerut constant din 2013 până în prezent modernizarea transportului prin venirea RAT la Săcele.
De la 1 septembrie 2023 acest lucru va deveni realitate, însă lupta noastră pentru un transport adecvat va continua.
Dorim la Săcele un transport modern, un transport sigur, un orar adecvat și respectat, dar și acoperirea mai multor zone.

Iată care sunt informațiile pe care trebuie să le știți în acest moment:

· Linia Săcele (Garaj) – Brașov (Poienelor) va avea numarul 710

· Ruta va fi deservita de 6-8 autobuze (fie 6 autobuze de 18 metri lungime, fie 8 autobuze de 12 si 18 metri lungime)

· Autobuzele vor avea minim 3 usi, aer condiționat, rampă pentru persoanele cu dizabilitați, sistem de ticketing și de informare

· Stațiile vor rămâne neschimbate, iar orarul prezent va fi respectat în mod similar (aici vom reveni)

· NU există stabilit un program al cursei de noapte, deoarece RAT Brașov NU are schimbul 3

· Tariful va fi integrat în zona Metropolitană Brașov, costul călătoriei urmând să crească la 4 lei de la 1 septembrie

· NU va exista deocamdată cursa Săcele (Garaj) – Brașov (Livada Postei)

· NU va exista deocamdată cursa Săcele (Gârcini) – Brașov (Poienelor)

· NU a fost luat în seamă deocamdată scenariul unui transport pe o rută secundară pe strada Câmpului, una dorita de săceleni

· Niciun angajat al celor de la Servicii Săcelene SRL nu va fi preluat automat de către RAT Brașov, nefiind vorba de o fuziune între cele 2 societăți comerciale.

Ciprian Sterpu, vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov: Pași înainte în proiectul Modernizării drumului Bradet (Săcele) – Doftana (Câmpina) – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia