Home / Actual / Ciprian Sterpu, consilier PNL: “Solicit Primăriei Săcele să facă parte din programul ‘Românii plantează o pădure cât o țară’ “

Ciprian Sterpu, consilier PNL: “Solicit Primăriei Săcele să facă parte din programul ‘Românii plantează o pădure cât o țară’ “

“Românii plantează o pădure cât o ţară” este titlul celei mai mari campanii de împădurire la nivel naţional anunţate de Ministerul Mediului.

În cadrul campaniei “Românii plantează o pădure cât o ţară”, 11.ooo de hectare vor prinde viaţă, iar Municipiul Săcele nu trebuie să rateze șansa de a face parte din acest program, consideră consilierul local PNL, Ciprian Sterpu.

“Solicit pe acesta cale Primăriei Municipiului Săcele și Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele să facă toate demersurile ca și la Săcele acțiunea de împădurire să se desfășoare și să aibă efecte.

Apreciez activitatea celor de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele și managementul de acolo și de aceea am speranța că aceștia nu vor scăpa o astfel de oportunitate de a-și demonstra profesionalismul și implicarea civică. Le datorăm copiilor noștri o lume mai bună!”

Ciprian Sterpu, Consilier Local al PNL Săcele

Ambiţia celor de la Ministerul Mediului este ca vreme de aproape două luni, cât durează această campanie, în fiecare zi să fie plantaţi o jumătate de milion de puieţi.

Chiar şi aşa, efectele acestor noi păduri vor putea fi resimţite peste 10 sau chiar 20 de ani.

În an electoral, giratoriul de la Pod Dârste revine în actualitate

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia