Home / Actual / Ciprian Sterpu, consilier județean PNL: CSM Săcele trebuie să investească doar în sectorul de copii, juniori și cadeți

Ciprian Sterpu, consilier județean PNL: CSM Săcele trebuie să investească doar în sectorul de copii, juniori și cadeți

CSM Sacele – Clubul Sportiv Municipal – trebuie să fie o entitate nepolitizată, iar cei aflați în conducerea lui să fie dedicați sportului și comunității săcelene și nu unui anume partid politic.

Nici nu l-au înființat, că cei din PSD s-au și gândit să-l infesteze politic. Ori unde își bagă politicul coada, nimic bun nu poate ieși pe termen lung. 

CSM Săcele trebuie să fie un club construit în jurul promovării sportului de masă, dar și a sprijinirii tinerilor săceleni aflați la început de cariere sportive, fie că ei sunt copii, juniori sau cadeți.

Să spunem un NU răspicat înca din start cheltuirii banului public pe echipe de seniori înscrise în campionate “profesioniste”, adevărate devoratoare de bugete, acolo unde se înfig adânc tot felul de profitori sfertodocți și agresivi.

Părinții și copiii din Săcele au nevoie de promovare la nivel de sport juvenil, de condiții bune de pregătire, de susținere în achiziționarea echipamentelor sportive, dar și de susținere pentru participarea în diferite competiții locale, județene și naționale.

Acesta este scopul CSM, pe care îl susțin public încă din 2017! 

Vrem un CSM condus de un Consiliu Director din care să facă parte, cu reprezentare egală, toate secțiile sportive ale clubului. 

Orice altceva în afară de un CSM curat, nepolitizat și manageriat de profesioniști este o irosire a banului săcelenilor. 

Ciprian Sterpu, consilier județean PNL Săcele

Nici nu au înființat CSM Săcele și deja l-au politizat. Ce partid își plasează oamenii în conducere?! – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia