Home / Actual / Bărbat din Săcele, reținut pentru că ar fi furat mai multe produse dintr-un supermarket

Bărbat din Săcele, reținut pentru că ar fi furat mai multe produse dintr-un supermarket

Polițiștii brașoveni au dispus reținerea unui bărbat și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, după ce ar fi furat mai multe produse dintr-un supermaket.

Astfel, la data de 07.02.2023 Secția 4 Poliție Brașov a fost sesizată despre faptul că personalul de pază al unui magazin, din municipiul Brașov, a depistat o persoană care trecuse de linia caselor de marcat, fără să achite produsele pe care le avea supra sa. 

Cercetările efectuate de polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că, la data de 07.02.2023, în jurul orei 08.00, un bărbat, de 46 de ani, domiciliat în municipiul Săcele, ar fi sustras mai multe produse din incinta unui supermarket.

Pentru aspectele crecetate, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

De asemenea, prin ordonanța emisă s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a persoanei cercetate, care este cunoscută cu antecedente penale, și introducerea acesteia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Dosarul constituit este instrumentat sub coordonarea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brațov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Ciprian Sterpu, consilier județean PNL: CSM Săcele trebuie să investească doar în sectorul de copii, juniori și cadeți – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia