Home / Actual / Cetățenii concluzionează trist: ”Primarul și polițiștii locali sunt absenți total din oraș”

Cetățenii concluzionează trist: ”Primarul și polițiștii locali sunt absenți total din oraș”

Materialul de ieri, in care marturiile locuitorilor din cartierul Electroprecizia au fost mediatizate online, a facut multe valuri si a starnit multe reactii.

Valuri, in randul locuitorilor evident, autoritatile locale – primarul si Politia Locala nefiind deranjate din somnul lor. 

Situația este cu atât mai tristă cu cât actualul primar Popa Virgil a câștigat alegerile mai ales cu voturile din cartierul Electroprecizia.

Insa problemele de ordine publica sunt la nivelul intregului municipiu, nu doar in Electroprecizia acolo unde grupuri de tineri ”Beau, fumeaza, injura, țipă cat ii tin gura, se calaresc cu fetele pe banci ziua in amiaza mare, vin cu boxe portabile si asculta in parc muzica tare cu injuraturi, sparg sticle, lasa numai mizerie peste tot (pachete de tigari, sticle de bautura, pungi de chipsuri etc)”. Detalii știre AICI

Iată câteva dintre reacțiile săcelenilor:

”Primaria are in subordine acest serviciu de Politie Locală, dar e degeaba – formal. Pe langa faptul ca agentii nu cunosc nici macar prevederile Codului Civil, de punerea in aplicare a prevederilor nici nu se pune problema. La orice sesizare se emite un raspuns cu un mare nimic in multe cuvinte, iar masurile luate sunt zero. Explicatiile si justificările emise sunt ametitor de incompetente. Asa Primar, asa servicii in subordine.”, scrie Iulian P.

”Credeți că doar într-un singur cartier sa întâmpla asta?? Nu , asta se petrece în tot “municipiul”, continua si Andreea D.

”Un cartier uitat de primărie (n.r Electroprecizia) de doua mandate se promite și… ATÂT”, spune si Lucian R

”De ce nu-i intrebați si pe cei care sunt plătiți din taxele cetățenilor și în atribuțiile cărora este asigurarea ordinii publice. Iar după ce veti avea răspunsuri sa stim si noi”, intreaba indreptatit Cristina G.

”Domnule primar, ce face POLITIA LOCALĂ ca dupa ora 17 nu-i mai vezi prin Precizia? Parcurile sunt murdare si pline de rahat de caine. Parcul de la Profi este cel mai murdar”, intreaba si Ovidiu O

”Și în Movilei, parcurile după ora 17 sunt pline de acești adolescenți necontrolați de părinți! Aici vin din tot orașului!”, menționeaza si Mariana P.

“În Ștefan cel mare în parcarea de la bl 11 si 16 veșnic se aruncă mîncare la pisici și porumbei atît pe carosabil cît și pe mașinile parcate. Politia locală trece și nu vede nimic”, completeaza si George C.

”Păcat că se transformă orășelul acesta într-o groapă de gunoi cu bună știință’, concluzioneaza amar si Rita L.

Un cartier din Săcele are probleme de ordine publică nerezolvate: ”Grupuri de tineri vandalizează cartierul” – Saceleanul

(VIDEO) ”Activistul buzoian” a ajuns la Săcele, a filmat ilegalitățile și l-a prins pe primar cu gunoiul sub preș – Saceleanul

Nu aveți rușine!? ”La congresul PSD a fost cald și bine, la conferința lui Adrian Cioroianu s-a înghețat în sală!” – Saceleanul

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia