Home / Actual / (VIDEO) ”Activistul buzoian” a ajuns la Săcele, a filmat ilegalitățile și l-a prins pe primar cu gunoiul sub preș

(VIDEO) ”Activistul buzoian” a ajuns la Săcele, a filmat ilegalitățile și l-a prins pe primar cu gunoiul sub preș

Cunoscut în mediul online sub numele de ”Activistul Buzoian”, Nițu Robert Gabriel a ajuns și la Săcele acolo unde s-a deplasat pe teren în zone din municipiu unde situația poate fi considerată un adevărat dezastru ecologic.

Acesta a filmat urmele unor încălcări ale legii, conform spuselor sale din materialul video, deoarece mormanele de gunoi sunt acoperite de pământ, în loc să fie stranse și duse la rampa de gunoi.

Ajuns și în Primăria Municipiului Săcele, acesta a remarcat ca angajații și primarul Popa Virgil erau mai degrabă deranjați de faptul că sunt filmați, decât de faptele penale incriminate de ”Activistul buzoian”.

Mai grav este că în filmare se observă că un muncitor ce conducea un utilaj și care lucrează pentru primăria Săcele, spune că ”primarul l-a pus sa acopere gunoaiele cu pământ”.

Nici Poliția Locală și nici cea națională nu au părut a fi foarte cooperante cu persoana care a făcut solicitarea fermă de a se verifica la fața locului modul în care se încalcă legea în Gârcini, acolo unde mormanele de gunoi sunt făcute dispărute sub sute de metri cubi de pământ.

Mai degrabă din filmare rezultă că acesta nu este luat în serios.

Materialul video complet mai jos:

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia