Home / Actual / Cercetări penale la Săcele sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “amenințarea”
Foto caracter informativ

Cercetări penale la Săcele sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “amenințarea”

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “amenințarea”.

În fapt, la data de 21 iulie 2021, în jurul orei 21.20, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Săcele din județul Brașov are loc o violență în familie.

Polițiștii s-au deplasat, de îndată, la fața locului, unde au identificat persoanele în cauză, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit faptul că un bărbat ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență pe soția sa, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispusă măsura evacuării temporare din locuință.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Prin Săcele nu se plimbă doar urșii seara, ci și șoferii aflați sub influența băuturilor alcoolice

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia