Home / Actual / Ce se mai fura prin Sacele?

Ce se mai fura prin Sacele?

O patrulă a Poliției municipiului Săcele a depistat luni, după miezul nopții, pe strada Bunloc, un localnic de 21 ani, care avea asupra sa două plase pline cu mai multe bucăți de țevi din cupru. Oamenii legii au stabilit că bunurile menționate fuseseră smulse, cu puțin timp înainte de depistare, din instalația de încălzire a unui imobil care este în construcție pe strada Bunloc, conform newsbv.ro.

 

Tânărul a fost reținut de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii sale activități infracționale“, a precizat comisarul șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii săceleni au stabilit că, în cursul lunii iulie 2014, din imobilul menționat s-au mai sustras în alte două nopți bucăți de țeavă din instalația de încălzire, prejudiciul total cauzat fiind de 6.400 lei.

Sursa: newsbv.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. ce conditii trebuie sa indeplinesti pt politia comunitara

Leave a Reply