Home / Actual / Caz revoltător! Un bărbat din Săcele a ajuns în arest 30 de zile după ce ar fi agresat sexual un minor în tren

Caz revoltător! Un bărbat din Săcele a ajuns în arest 30 de zile după ce ar fi agresat sexual un minor în tren

Un bărbat de 34 de ani din Săcele a fost arestat 30 de zile după ce a fost prins de mama unui copil în baia unui tren. Inculpatul l-ar fi atins pe băiețelul de 5 ani în zona intimă, spune G4media.ro

Episodul a avut loc în trenul de pe ruta Brașov-Teiuș, iar bărbatul a fost reținut 24 de ore, apoi arestat preventiv 30 de zile.

Procurorii au deschis dosar penal pentru ”agresiune sexuală”.

Comunicatul IPJ Brașov

La data de 26 iulie 2022, Biroul Județean de Poliție Transporturi Brașov a fost sesizat de către mama unui minor, în vârstă de 5 ani, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi intrat peste fiul său în toaleta trenului IR 3503, care circulă pe relația Brașov – Teiuș, și l-ar fi atins de mai multe ori în zona organelor genitale.

Polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Săcele, județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 27 iulie 2022, instanța a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, față de acesta.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „agresiune sexuală”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

sursa G4media.ro

Sântilia a murit la Săcele! Ce a rămas în locul ei seamănă a talciok ieftin – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia