Home / Actual / Atenție la decont baieți! Bannerele second-hand, eveniment second-hand!

Atenție la decont baieți! Bannerele second-hand, eveniment second-hand!

Daca bannerele de promovare a Santiliei din acest an vi s-au parut familiare, asta este deoarece ele sunt niste bannere second-hand din anii precedenti.

Din grija fata de buzunarele proprii, cei ce s-au ocupat de promovarea evenimentului au folosit un truc ieftin pentru a modifica bennerele vechi. 

Au schimbat datele evenimentului si anul cu cifre lipite peste bannerele vechi. Noi le laudam initiativa de a refolosi materiale reciclabile, desi Santilia a avut aspectul unui eveniment second-hand, exact ca aceste bannere.

Problema este daca ne uitam pe site-ul Municipiului Sacele, la caietul de sarcini. 

Acolo putem observa ca partea de promovare nu a fost respectat de prestatorul de servicii conform solicitarilor Primariei Sacele.

Astfel, bannerele nu respecta conditia de a prezenta corect informatia: ”Santilia – Sarbatoarea tuturor sacelenilor , 21-24 iulie 2022”

Avand in vedere acest aspect, dar si altele asupra carora ne-au atras atentia cateva persoane, soliciam administratiei sa fie atenta la decontul evenimentului.

Ar fi si pacat sa ajunga unii in atentia autoritatilor pentru niste litere lipite anapoda pe un poliplan.

Sântilia a murit la Săcele! Ce a rămas în locul ei seamănă a talciok ieftin – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia