Home / Actual / Cățeii cu stăpân din Sacele pot fi sterilizați și microcipați gratuit. Ce trebuie să facă săcelenii ce doresc asta pentru animalele lor?

Cățeii cu stăpân din Sacele pot fi sterilizați și microcipați gratuit. Ce trebuie să facă săcelenii ce doresc asta pentru animalele lor?

Direcția Pentru Monitorizarea Și Protecția Animalelor anunta ca va organiza inca o CAMPANIE DE STERILIZARE SI MICROCIPARE GRATUITĂ.

Ca și în 2021 și anul acesta va continua campania de STERILIZARE și MICROCIPARE a cățeilor cu stăpân de pe raza localităților: Râșnov, Săcele, Codlea, Hărman, Hălchiu, Ghimbav, Crizbav, Feldioara, Bran, Cristian, Făgăraș, Prejmer, Sânpetru, in mod GRATUIT.

Doritorii se pot înscrie fie la telefon 0723211448, pe mail [email protected] sau la sediul primăriei din localitate pe registrele speciale puse la dispoziție de către asociație.

(VIDEO) Poate în 2023!? Luat la întrebări în Consiliul Local, primarul Popa Virgil promite din nou că modernizează Piața Agroalimentară Electroprecizia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia