Home / Actual / Un tânăr din Săcele a ajuns pe mâna polițiștilor din Biroul de Investigații Criminale

Un tânăr din Săcele a ajuns pe mâna polițiștilor din Biroul de Investigații Criminale

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie calificată”          

În fapt, la data de 12 februarie 2022, în jurul orei 14,40, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții unei societăți comerciale din municipiul Brașov cu privire la faptul că o persoană necunoscută, de sex masculin, ar fi sustras bunuri din interiorul societății, iar pentru a-și asigura scăparea, aceasta ar fi adresat amenințări cu acte de violență personalului societății în cauză.     

În continuarea activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii au identificat persoana ca fiind un tânăr, în vârstă de 22 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov.  

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. 

(VIDEO) Poate în 2023!? Luat la întrebări în Consiliul Local, primarul Popa Virgil promite din nou că modernizează Piața Agroalimentară Electroprecizia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia