Home / Actual / Cât va costa coșeritul?! După distrugerea Serviciilor Săcelene SRL, coseritul este preluat de “personal de specialitate” din primăria Săcele

Cât va costa coșeritul?! După distrugerea Serviciilor Săcelene SRL, coseritul este preluat de “personal de specialitate” din primăria Săcele

Din luna Februarie 2024, personal de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Săcele va asigura continuitatea activității de coșerit pe raza municipiului Săcele.

În acest sens, Consiliul Local a aprobat aplicarea taxei speciale de coșerit, în cuantum de 70 lei / coș / burlan / horn.

Beneficiarii serviciului public de coșerit, pentru care se instituie această taxă specială, sunt persoanele fizice și juridice care dețin imobile-clădiri pe raza UAT Săcele.

Pentru a beneficia de serviciul de coșerit solicitanții trebuie să depună o cerere la registratura Primăriei mun. Săcele.

Personalul calificat, după prestarea serviciului, va solicita plata taxei specificate anterior, calculată în funcție de numărul de coșuri/ burlane/ hornuri curățate.

Această taxă va fi încasată, pe bază de chitanță, solicitantul primind și o Adeverință de coșerit care va atesta prestarea acestui serviciu.

conform comunicat Primaria Sacele

(surse) Primarul Popa Virgil cercetat de DNA pentru un caz de corupție cu implicații imobiliare – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia