Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele scoate la concurs două posturi de medic specialist medicină de urgență la camera de gardă

Spitalul Municipal Săcele scoate la concurs două posturi de medic specialist medicină de urgență la camera de gardă

Spitalul Municipal Săcele scoate la concurs, în luna februarie a anului 2024, două posturi de medic specialist medicină de urgență la camera de gardă, normă întreagă cu durata timpului de lucru de 7h/zi, ture 12/24; 24/48, cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată.

𝘼𝙩𝙚𝙣𝙩̦𝙞𝙚! Data limită de depunere a dosarelor este 9 februarie, ora 15.00.

📋 Anunțul complet, care cuprinde condițiile de participare, calendarul, dar și bibliografia pentru concursul de ocupare al celor două posturi vacante poate fi vizualizat dând click aici: https://spitalulmunicipalsacele.ro/concurs-medic-specialist-medicina-de-urgenta-2024/.

📌 Informații suplimentare se pot obține la sediul spitalului, la numărul de telefon 0724078538, în intervalul orar 9-15, prin e-mail [email protected] sau pe website-ul spitalului www.spitalulmunicipalsacele.ro. 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia