Home / Actual / Caracatița roșie de la Săcele 2016-2020: Firmele (partea II)

Caracatița roșie de la Săcele 2016-2020: Firmele (partea II)

Pesedistii din Sacele se imbogatesc din bugetul orasului prin cateva cateva societati comerciale ce sunt controlate direct sau din umbra de intimi colaboratori de-ai primarului Virgil Popa.

In prima parte a materialului nostru (disponibila AICI!) v-am vorbit despre omul de afaceri Paris Miret si Ballroom Paris SRL.

Aceasta SC Ballroom Paris SRL a fost prima firma ce s-a infipt adanc in banii sacelenilor.

Peste 300.000 lei atribuiti direct catre acesta firma doar intr-un an si 4 luni pentru activitati care mergeau de la organizarea de evenimente culturale, pana la servicii de catering, carat mancare sau chiar servicii artistice.

Intra in scena Energic Vik MV SRL

La propriu intra in scena, pentru ca aceasta companie s-a facut remarcata in 2017 prin repararea unei scene si a unei cortine.

In perioada septembrie – noiembrie 2017 (doar 3 luni), aceasta firma controlata de o apropiata a lui Paris Miret a primit lucrari atat la Spitalul Municipal Sacele, dar si la Centrul Multicultural si Educational Sacele, in valoare de aproape 80.000 lei.

Nu s-au oprit aici, deoarece si anul urmator – 2018 a fost unul de ”succes” pentru aceasta companie care a trecut de la reparatie si intretinere scena teatru, inlocuire cortina si lucrari de parchetare la alimentare cu apa pentru toalete, montare WC-uri pentru persoane cu dizabilitati sau izolare termica a fatadelor.

Dupa cum veti putea observa una dintre ”calitatile” acestor firme de casa este ca stiau sa faca de toate, evident cu personal putin si probabil super-calificat.

Totusi 2018 a insemnat un declin pentru relatia cu banul public al celor de la Energic Vik MV SRL, dar asta pentru ca pe fir a intrat o alta companie, mult mai bine infipta la varf, acolo unde primarul Virgil Popa coordona activitatea primariei, inclusiv aceste contracte.

Despre acesta companie vom vorbi ceva mai mult in curand!

Caracatița roșie de la Săcele 2016-2020: Firmele (partea a I-a)

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia