Home / Actual / Pacifica revine în concert la Fényes! De data aceasta şi cu Toni Șeicărescu, o voce de legendă a rock-ului românesc

Pacifica revine în concert la Fényes! De data aceasta şi cu Toni Șeicărescu, o voce de legendă a rock-ului românesc

Pentru că v-a plăcut și pentru că v-am promis, vineri, 11 Septembrie, orele 20:00, Pacifica (Teo Boar: chitară, voce și Vlady Cnejevici: claviaturi, voce) se întoarce la Fényes.

De data aceasta alături de Toni Șeicărescu, o voce de legendă a rock-ului românesc, pentru a susține un concert de excepție.

Programul cuprinde atât hit-uri rock românești de referință din repertoriul trupelor în care au activat (Compact, Direcția 5, Iris, Roșu și Negru, Pacifica), cât si piese din repertoriul internațional, alături de multe surprize muzicale!

Așa cum v-am obișnuit, concertul se va desfășura în aceleași condiții de siguranță, cu respectarea măsurilor de distanțare socială, igienă și protecție sanitară!

Accesul pe terasă se poate face doar pe bază de rezervare (50lei) la nr. de telefon și whatsapp: 0724 23 21 21 sau 0268 272 888, locurile fiind limitate!

Fényes vă așteaptă cu drag!

Scenariul VERDE pentru Săcele referitor la modalitatea de începere a şcolii

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia