Home / Actual / Campionii Naționali la sărituri cu schiurile sunt săceleni

Campionii Naționali la sărituri cu schiurile sunt săceleni

Campionatul Național la Sărituri cu Schiurile, organizat la sfârșitul săptămânii trecute la Râșnov, a fost dominat și de această dată de către săceleni. Astfel, în prima zi a competiției, pe trambulina K64m, s-a impus la categoria Tineret Băieți Radu Păcurar, urmat la o distanță de doar 0,5 puncte de către Huni Farkas care a pierdut prima poziție după o săritură lungă de 66m care l-a determinat să atingă zona de aterizare cu mâna. Pe locul trei al podiumului s-a situat Mihnea Spulber. La Tineret Fete, fruntașă a fost Karina Militaru. Surpriza zilei a venit din partea Dariei Chindriș, în vârstă de 12 ani, care a ocupat locul doi cu lungimi de 59 și 58,5m, iar pe locul trei s-a clasat Diana Trâmbițaș.

12065959_1650433481899625_3625855208940626019_nLa competiția Open, desfășurată pe trambulina K64m în cea de-a doua zi a Campionatelor Naționale, câștigător la categoria băieți a fost Pîtea Iulian, urmat pe podium de către colegii săi de club Torok Eduard și Farkas Hunor. La categoria fete competiția Open a fost câștigată de Dana Haralambie cu frumoase sărituri de 64 și 65m. Pe locul 2 s-a aflat Carina Militaru, iar pe locul 3 Ștefănuță Bianca.

Finala Campionatului Național a avut loc duminică pe trambulina K90. După sărituri foarte bune avute pe durata întregii competiții, săceleanul Farkas Hunor (foto dreapta) s-a încununat Campion Național, acesta depăsindu-i pe mult mai cunoscuții săi colegi Pîtea Iulian și Torok Eduard. În competiția feminină nu s-a înregistrat nici o surpriză, Dana Haralambie câștigând concursul, pe următoarele locuri fiind Carina Militaru și Diana Trâmbițaș.

Felicitări tuturor săcelenilor pentru performanțe și vă dorim ca în sezonul de iarnă să aveți cât mai multe rezultate pozitive în competițiile internaționale!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply