Home / Actual / Business: Grupul Reiff din Germania deschide o fabrică la Săcele

Business: Grupul Reiff din Germania deschide o fabrică la Săcele

Veste bună pentru mediul de afaceri din Săcele!

Compania germană RET a inaugurat în România, pe Platforma Industrială Electroprecizia, propria fabrica de producţie, sub denumirea de R.ElasTec RO.

Compania pornită că o afacere de familie a ajuns acum la peste 1600 de angajaţi şi la o cifră de afaceri de peste 517 milioane de Euro pe an.

La Săcele, fabrica va conţine o linie tehnologică complet automatizata pentru producţia garniturilor, unul dintre produsele din gama R.ElasTec RO şi va creea iniţial 100 de locuri de muncă, putând ajunge la o capacitate maximă de 140 de job-uri.

La deschiderea oficială a acestui punct de producţie de la Săcele au participat Hubert Reiff – reprezentant al companiei Reiff, Adrian Secelean – director al Parcului Industrial Electroprecizia, Marian Rasaliu – prefectul Brasovului, Virgil Popa – primarul Municipiului Săcele şi alţi oameni de afaceri şi reprezentanţi ai comunităţii locale.

Iată mai jos un material video şi foto de la această deschidere oficială:

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply