Home / Actual / Bulevardul Brașovului va fi blocat timp de 2 luni tronson între străzile Canalului și Morii.

Bulevardul Brașovului va fi blocat timp de 2 luni tronson între străzile Canalului și Morii.

Începând cu data de 11 iulie 2019, lucrările de extindere canalizare menajeră și reabilitare rețele se apă potabilă din cartierele Baciu și Turcheș executate de Primăria Săcele, vor continua pe BULEVARDUL BRAȘOVULUI, tronson cuprins ÎNTRE STRĂZILE CANALULUI ȘI MORII, și vor avea o durată de execuție de 2 luni.

Pe toată perioada desfășurării lucrărilor, pe acest tronsoan este interzis accesul tuturor vehiculelor (cu excepția riveranilor), circulația fiind deviată pe străzile laterale.

În ceea ce privește transportul în comun, începând cu 11.07.2019 ora 9:00 circulația autobuzelor va fi deviată astfel:

Pentru sensul de mers Brașov-Săcele (Garaj), devierea se face pe ruta str. Câmpului –   str. Avram Iancu – Bulevardul Brașovului.

Stațiile ”Dârste Pod” și ”Baciu” se suspendă, iar pe str. Câmpului intersecție cu Bereczky Anna se amenajează o stație nouă.

Pentru sensul de mers Săcele (Garaj)-Brașov, devierea se face pe ruta str. Avram Iancu – str. Câmpului.

Stațiile ”Baciu” și ”Dârste Pod” se suspendă, iar pe str. Câmpului intersecție cu Bereczky Anna se amenajează o stație nouă.

Rezultate Bacalaureat 2019 la liceele din Săcele

După succesul avut cu ansamblurile 1, 2 și 3, Alphaville va livra 306 apartamente din cadrul proiectului Alphaville Arena

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia