Home / Actual / Biserica ortodoxa in zona Garcini

Biserica ortodoxa in zona Garcini

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Săcele, împreună cu cei ai Protopopiatului Ortodox Săcele încearcă să identifice în aceste zile o bucată de teren unde să fie amplasată viitoarea biserică ortodoxă din Săcele, care să deservească nevoile comunităţii din Gârcini.

Reprezentanţii acestei comunităţi şi-au manifestat şi în trecut dorinţa de a avea o biserică ortodoxă şi un cimitir al aceleiaşi confesiuni în zona Sub Obrej pentru a nu mai fi nevoiţi să se deplaseze către celelalte biserici de rit din oraş. Deasemenea, aceştia s-au plans în trecut că au probleme cu îngropatul persoanelor decedate şi cu cortegiile funerare.

Link mai jos:

http://www.saceleanul.ro/cearta-mortilor-in-zona-garcini/

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

3 comments

  1. asta e .. cat mai multe biserici . si spitale zero nu ne trebuie , transformati-l si pe asta care-l avem tot in biserica . si asa sta degeaba acolo

  2. sau un adapost pt cainii vagabonzi, ar fi mai ieftin decat o biserica

  3. normal…dupa ce fiecare cetatean al Romaniei va avea biserica lui, apoi Dumnezeu va avea grija si va construi drumuri, autostrazi,scoli,camine de batrani,spitale si tot ce au oamenii nevoie pentru un trai normal, decent si prosper.

Leave a Reply