Home / Actual / BestBody Brașov – dieta după sărbători

BestBody Brașov – dieta după sărbători

Antrenorii BestBody vă recomandă o dietă uşoară bazată pe supe, ceaiuri, fresh-uri de fructe şi legume, salate.
În această perioadă evitaţi să beţi alcool, cafea şi ceai negru. Alegeţi în schimb apa plată sau ceaiuri din plante. Acestea au rolul de a curaţa rinichii şi ficatul.
Micul dejun : Trebuie să rămână cea mai bogata masă a zilei, dar de data aceasta fără mezeluri sau brânzeturi grase. Alegeţi fructe proaspete, cereale integrale cu iaurt degresat şi un smoothie din lapte de migdale sau cânepa, seminţe de in sau chia, afine şi banane.
La prânz: Puteţi alege o supă de legume pe bază de ceapă, ţelină, fenicul, chimen, ciuperci, varză şi pătrunjel sau o simplă supă de roşii.
Seara: o salată uşoară din legume proaspete, fără dressing sau brânză grasă.
Între mese: vă puteţi prepara la blender o băutură detoxifiantă foarte bună realizată din ananas proaspăt, castraveţi, spanac, ghimbir, mentă şi puţină lămâie. Beţi două pahare pe zi.
Dacă simţiţi că nu puteţi trăi fără carne, alegeţi doar peştele sau cel mult carnea de curcan, dar în cantităţi limitate.
Nu uitaţi de mişcare, ea fiind cea mai importantă etapă pentru a putea ajunge la numărul de kg dorite.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply