Home / Actual / Săcele, pe lista localităţilor unde BCR reduce avansul pentru creditele ipotecare

Săcele, pe lista localităţilor unde BCR reduce avansul pentru creditele ipotecare

BCR, cel mai mare jucător din România, reduce avansul pentru creditele ipotecare de la 35% la 25% pentru alte 22 de localităţi, astfel că lista în care banca acordă credite imobiliare cu avans redus ajunge la 42 de localităţi. Perioada de creditare este de maximum 25 de ani.

În plus, pentru cei care contractează un astfel de credit pe perioade de cel mult 20 de ani, pentru locuinţe din aceleaşi localităţi, avansul poate să scadă 15% din valoarea casei, potrivit conso.ro.

În prima fază, lista BCR în care se acordă credite imobiliare cu avans de 25% cuprindea 20 de localităţi, respectiv Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Craiova, Braşov, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Brăila, Arad, Piteşti, Sibiu, Bacău, Târgu Mureş, Baia Mare, Buzău, Botoşani, Satu Mare sau Bucureşti.

Citeşte şi: Start pentru FC Precizia Săcele! Ce s-a întâmplat în prima etapă?

Celelalte 22 de localităţi în care clienţii vor beneficia de noile condiţii de creditare sunt: Mioveni (jud. Argeş), Săcele şi Sânpetru (jud. Braşov), Floreşti (jud. Cluj), Mangalia şi Năvodari (jud. Constanţa), Bragadiru, Chiajna, Chitila, Măgurele, Otopeni, Popeşti Leordeni, Stefanestii de Jos şi Voluntari (jud. Ilfov), Campina şi Sinaia (jud. Prahova), Cisnădie şi Selimbar (jud. Sibiu), Dumbrăviţa, Giroc şi Mosnita Nouă (jud. Timiş).

În schimb, pentru imobilele situate în altă localitate decât una dintre cele 42 menţionate de bancă, valoarea avansului minim ce trebuie prezentat de client se menţine în continuare la 35%, indiferent de perioadă de acordare a creditului. De noile criterii de creditare vor beneficia clienţii care depun cereri de credit începând cu data intrării în vigoare a acestor modificări, respectiv 29 august.
sursa: bzb.ro

O să te intereseze şi: Accident cu victimă la Săcele!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply