Home / Actual / Motociclist accidentat grav la Săcele

Motociclist accidentat grav la Săcele

Şoferul unui autoturism care circula sâmbătă, puţin înainte de prânz, prin municipiul Săcele, nu a acordat prioritate unui motociclist şi l-a accidentat grav pe acesta. În urma impactului, motociclistul a ajuns la spital.

„În data de 27.08.2016, în jurul orei 11.45, în municipiul Săcele, pe strada Barajului, un localnic de 39 ani conducea un autovehicul şi la intersecţia cu strada Ghioceilor a efectuat viraj la stânga, fără să acorde prioritate unei motociclete conduse de un bărbat de 39 ani, cu care a intrat în coliziune. Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului, care a fost transportat la spital”, a precizat comisarul şef Liviu Naghi (foto), purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Cercetările sunt continuate de poliţişti şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

sursa: bzb.ro

foto cover cu caracter informativ

Citeşte şi: 100 de ani de la intrarea României in Primul Razboi Mondial

Citeşte şi: Câti săceleni folosesc Facebook-ul?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply