Home / Actual / Ați văzut-o? Polițiștii din Săcele fac activități de căutare în cazul unei tinere.

Ați văzut-o? Polițiștii din Săcele fac activități de căutare în cazul unei tinere.

Polițiștii din Săcele fac activități de căutare în cazul unei tinere, în vârstă de 27 ani, din municipiu. (foto dreapta)

Conform BrasovTV.com, polițiștii au fost sesizați la data de 04 februarie 2020, de către mama tinerei, care a declarat faptul că, fiica sa a plecat de la domiciliu la data de 02 februarie 2020, în jurul orei 07.00, și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime: aproximativ 1.71m,  greutate: 60 kg, constituție atletică, păr negru, lung, ochi căprui, ten deschis, semne particulare: două tatuaje pe corp, unul în formă de trandafir, iar celălalt semnificând un spin.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu fustă de culoare albastră, hanorac de culoare roșie, adidași culoare neagră, iar pe cap avea un batic de culoare albă.

Tânăra are asupra sa actul de identitate.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânăra în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției BrasovTV.com

sursa text si foto Brasovtv.com

Ciprian Sterpu, consilier local PNL: “Deși serviciile de salubritate NU s-au îmbunătățit deloc, săcelenii vor plăti mai mult pentru gunoi”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia