Home / Administratie / Atentionare de deszapezire!

Atentionare de deszapezire!

Stimaţi cetăţeni, în conformitate cu H.C.L. Nr. 98/2007, pct. 6, cap. I, pentru prevenirea accidentelor, aveţi obligaţia când situaţia o va cere, să asiguraţi „Îndepărtarea zăpezii şi a gheţii de pe trotuarele din faţa proprietăţilor, a blocurilor din administrare şi a punctelor de lucru cât şi protejarea acoperişurilor cu parazăpezi şi burlane pentru scurgerea apei”. Neluarea măsurilor sus menţionate, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 400-1000 lei pentru persoanele  juridice şi 200-500 lei pentru persoanele fizice.

De asemenea, vă rugăm insistent, să parcați autovehiculele în curțile proprietate particulară, pentru a ajuta la desfășurarea activității de deszăpezire în condiții optime și să nu aruncaţi zăpada pe carosabil întrucât îngreunează circulaţia. Depozitarea se poate face pe trotuar, dar fără a îngreuna circulaţia pietonilor.

Primaria Municipiului Sacele

Farmacia Precizia

One comment

  1. Suntem atentionati ca si cetateni sa parcam in curti pentru a inlesni deszapezirea dar ninge de 48 ore si nici vorba de vre-un utilaj. Nu putem ajunge la curtile proprii, daramite sa mai bagam si masinile in curte. Ca de obicei iarna ii prinde nepregatiti pe cei care trebuie sa se ocupte de asta. RUSINE !

Leave a Reply