Home / Administratie / Atentionare de deszapezire!

Atentionare de deszapezire!

Stimaţi cetăţeni, în conformitate cu H.C.L. Nr. 98/2007, pct. 6, cap. I, pentru prevenirea accidentelor, aveţi obligaţia când situaţia o va cere, să asiguraţi „Îndepărtarea zăpezii şi a gheţii de pe trotuarele din faţa proprietăţilor, a blocurilor din administrare şi a punctelor de lucru cât şi protejarea acoperişurilor cu parazăpezi şi burlane pentru scurgerea apei”. Neluarea măsurilor sus menţionate, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 400-1000 lei pentru persoanele  juridice şi 200-500 lei pentru persoanele fizice.

De asemenea, vă rugăm insistent, să parcați autovehiculele în curțile proprietate particulară, pentru a ajuta la desfășurarea activității de deszăpezire în condiții optime și să nu aruncaţi zăpada pe carosabil întrucât îngreunează circulaţia. Depozitarea se poate face pe trotuar, dar fără a îngreuna circulaţia pietonilor.

Primaria Municipiului Sacele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. Suntem atentionati ca si cetateni sa parcam in curti pentru a inlesni deszapezirea dar ninge de 48 ore si nici vorba de vre-un utilaj. Nu putem ajunge la curtile proprii, daramite sa mai bagam si masinile in curte. Ca de obicei iarna ii prinde nepregatiti pe cei care trebuie sa se ocupte de asta. RUSINE !

Leave a Reply