Home / Actual / ATENŢIE! Se închide circulaţia pe Bd-ul Braşovului în Săcele

ATENŢIE! Se închide circulaţia pe Bd-ul Braşovului în Săcele

Circulaţia autovehiculelor de orice fel va fi oprită de vineri 14 octombrie 2016, începând cu orele 8:00 pe bulevardul Braşovului din Săcele.

Tronsonul pe care nu se va putea circula este cuprins între intersecţia B-dul Braşovului (Nr. 1) cu Strada Valea Cernatului şi intersecţia B-dul Braşovului (Nr. 100) cu Strada Ciucaşului, devierea traficului în zona făcându-se şi pe străzile laterale.

Linia de transport în comun Săcele – Braşov va avea pe perioada acestei interdicţii de circulaţie un traseu deviat astfel: De la staţia Cernatu se va intra dreapta pe Strada Al.I Lapedatu, stânga pe Strada Câmpului ( DN1A ) şi din nou stânga pe strada Ciucasului, revenindu-se pe Bulevardul Brasovului în direcţia Braşov.

Devierea traficului vine la cererea CONI, prestatorul de servicii dorind să accelereze lucrările de modernizare a magistralei de gaz ce traversează oraşul Săcele.

Interdicţia de circulaţie va fi în vigoare până sâmbătă la ora 05:00, aceasta fiind doar prima zi, dintr-o serie de 4 in care se vor aplica aceste măsuri.

Vom reveni cu detalii!

SHARE pentru a informa cât mai mulţi săceleni! Multumim!

Poate te interesează si: situatia parcărilor din Săcele!

Farmacia Precizia

Leave a Reply