Home / Actual / ATENŢIE! Se închide circulaţia pe Bd-ul Braşovului în Săcele

ATENŢIE! Se închide circulaţia pe Bd-ul Braşovului în Săcele

Circulaţia autovehiculelor de orice fel va fi oprită de vineri 14 octombrie 2016, începând cu orele 8:00 pe bulevardul Braşovului din Săcele.

Tronsonul pe care nu se va putea circula este cuprins între intersecţia B-dul Braşovului (Nr. 1) cu Strada Valea Cernatului şi intersecţia B-dul Braşovului (Nr. 100) cu Strada Ciucaşului, devierea traficului în zona făcându-se şi pe străzile laterale.

Linia de transport în comun Săcele – Braşov va avea pe perioada acestei interdicţii de circulaţie un traseu deviat astfel: De la staţia Cernatu se va intra dreapta pe Strada Al.I Lapedatu, stânga pe Strada Câmpului ( DN1A ) şi din nou stânga pe strada Ciucasului, revenindu-se pe Bulevardul Brasovului în direcţia Braşov.

Devierea traficului vine la cererea CONI, prestatorul de servicii dorind să accelereze lucrările de modernizare a magistralei de gaz ce traversează oraşul Săcele.

Interdicţia de circulaţie va fi în vigoare până sâmbătă la ora 05:00, aceasta fiind doar prima zi, dintr-o serie de 4 in care se vor aplica aceste măsuri.

Vom reveni cu detalii!

SHARE pentru a informa cât mai mulţi săceleni! Multumim!

Poate te interesează si: situatia parcărilor din Săcele!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply