Home / Actual / Modificări în Regulamentul de organizare și funcționare al sistemului de parcare și în Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare.

Modificări în Regulamentul de organizare și funcționare al sistemului de parcare și în Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare.

Incepând cu data de 11 octombrie 2016, săcelenii interesati de concesionarea spatiilor de parcare din municipiu pot accesa pe website-ul Primăriei Municipiului Săcele şi la avizierul instituţiei sunt afişate următoarele documente:

Până la data de 23 noiembrie 2016, cei interesaţi pot depune, în scris, recomandări, sugestii şi opinii privind documentele mai sus menţionate la sediul Primăriei Municipiului Săcele, situat în strada Piaţa Libertăţii nr.17 sau pe adresa de e-mail a instituţiei [email protected]

Persoana resposabilă de relația cu societatea civilă în cadrul proiectului mai sus menţionat este Diniță-Ardeleanu Constantin.

Citeşte şi despre: Ashihara Karate la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply