Home / Actual / Astăzi, la Săcele – Proiecție film în cadrul Festivalul ”GLORIA DOMINI – Brașovul Pascal”

Astăzi, la Săcele – Proiecție film în cadrul Festivalul ”GLORIA DOMINI – Brașovul Pascal”

Început în 2017, Festivalul ”GLORIA DOMINI – Brașovul Pascal” își propune să promoveze valorile, principiile și tradițiile religioase, culturale și de patrimoniu ale tuturor comunităților confesionale și etnice, precum și monumentele și obiectivele culturale specifice Țării Bârsei.

Fie că vorbim de populația ortodoxă, catolică, romano-catolică, reformată sau luterană, de comunitatea de evrei sau de comunitatea grecească, acestea demonstrează prin păstrarea și promovarea tradițiilor specifice faptul că românii, maghiarii, sașii, grecii sau alte comunități conlocuitoare sunt un exemplu viu de solidaritate, toleranță și bună comuniune.

Anul acesta 3 manifestări culturale din cadrul Festivalului “Gloria Domini – Brașovul Pascal” vor avea Săcelele ca loc de desfăsurare.

Astfel, astăzi, pe 12 martie, ora 19.00, la Centrul Multicultural si Educational – iubitorii filmului pot vedea ”Patimile lui Hristos”, o producție în regia lui Mel Gibson, cu Jim Caviezel și Maia Morgenstern. 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply