Home / Actual / Aprinderea luminilor de Sarbatoare la Sacele

Aprinderea luminilor de Sarbatoare la Sacele

Unele dintre cele mai așteptate momente ale anotimpului alb sunt împodobirea bradului de Crăciun și aprinderea luminilor de sărbătoare. Păstrând tradiția ultimilor ani și luând modelul marilor orașe, și la Săcele acest eveniment va fi marcat printr-o ceremonie publica.

Festivitatea de aprindere a luminilor din bradul de Crăciun aflat în Piața Libertății din Cernatu va avea loc joi 12 decembrie la ora 17:00.

Primăria Municipiului Săcele ii invita în număr cât mai mare pe săcelenii care doresc sa asiste la deschiderea sărbătorilor de iarna.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. aprinderea bradului aduce stingerea luminilor pe mai bine de un sfert de bulevard! sa mai aprindeti brazi mai des! de pe la 17>:00 stau in bezna… noroc ca mai am un pic de baterie la un laptop… congelatorul s-a dus nabii… tot ce am in el, maine dau la caini!

  2. si ca de obicei, cand incep sa ma plang toate se rezolva… a revenit curentul chiar acum… dupa mai bine de 3 ore si jumatate, poate chiar 4… sa vedem cat va tine!

Leave a Reply