Home / Actual / “Aprinde iubirea din sufletul tău!” – Art terapia vine la Săcele pe 9 martie

“Aprinde iubirea din sufletul tău!” – Art terapia vine la Săcele pe 9 martie

Art terapia reprezintă folosirea terapeutică a creației artistice pentru recunoașterea și îmbunătațirea emoțiilor.Jucându-ne cu culorile dezvoltăm capacitatea de concentrare și de înțelegere a lumii dintr-o altă perspectivă.

Ce culoare are iubirea pentru tine? Ce este aceasta și cum o manifestăm?

Pasul I
Începem activitatea cu un exercițiu pentru relaxarea corpului și concentrarea minții. (Daniel Goleman- Tehnici de cultivare a puterii lăuntrice și a inteligenței emoționale la copii)

Pasul II
Vom realiza un felinar dintr-un borcan.
Materiale folosite: borcan, aracet, hârtie creponată de diferite culori, lumânare led, pamblică și alte decorațiuni.

Cu ajutorul unui joc, recunoscând situații din viața de zi cu zi, fiecare copil va alege culorile pe care le va folosi pentru a decora felinarul.

Iubirea este un sentiment nobil, plin de culoare și frumos iar la finalul activității de creație vom aprinde o lumânare în felinare, simbolizând lumina iubirii din sufletele noastre!

Vă aștept cu drag, vineri, 09 Martie, la Centrul Multicultural şi Educaţional Săcele, sala de lucru manual (et. 1) începând cu ora 16:00.

Pentru participare rezervați locul telefonic !

Cristian Andreea
Tel: 0732280161

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply