Home / Actual / Anonimat maxim! Bugetul municipiului se dezbate astăzi public de la orele 12.00, fără ca întâlnirea să fie promovată corespunzător

Anonimat maxim! Bugetul municipiului se dezbate astăzi public de la orele 12.00, fără ca întâlnirea să fie promovată corespunzător

În temeiul Legii nr. 273/2006 privind finanțele publice locale, cu modificările și completările ulterioare și Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, cu modificările și completările ulterioare, începând cu data de 12.01.2022, pe website-ul Primăriei Municipiului Săcele și la avizierul instituției sunt afișate următoarele documente:

     În perioada 12.01.2022 – 26.01.2022, cei interesați pot depune contestații, cu indicarea punctuală a aspectelor contestate, însoțite de motive pertinente, concludente, legale și utile, dar și propuneri, sugestii cu valoare de recomandare privind proiectul de buget, la sediul Primăriei Municipiului Săcele, situat în Piața Libertății nr.17 sau pe adresa de e-mail a instituției [email protected].

Vă comunicăm de asemenea, că în data de 26.01.2022, ora 1200 , va avea loc dezbaterea publică pe Proiectul de Buget pe anul 2022, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Săcele.

Dezbaterea va avea loc respectând condițiile impuse de H.G nr.34/2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 8 ianuarie 2022, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și orice alte acte incidente acesteia.

conform comunicare Primaria Municipiului Sacele

(FOTO) Concluzia amară a unui consilier local de la Săcele: ”Pe strada primarului s-a făcut deszăpezire, pe celelalte NU!”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia