Home / Actual / (FOTO) Concluzia amară a unui consilier local de la Săcele: ”Pe strada primarului s-a făcut deszăpezire, pe celelalte NU!”

(FOTO) Concluzia amară a unui consilier local de la Săcele: ”Pe strada primarului s-a făcut deszăpezire, pe celelalte NU!”

Unul dintre consilierii locali liberali de la Săcele, Cristian Popa, a vrut sa verifice personal care este starea străzilor din zona Turcheș – Baciu dupa ninsoarea din ultimele ore.

Acesta a constatat că ”după un episod de ninsoare nu prea intensă din cursul acestei nopţi şi dimineţi am verificat în calitate de consilier local starea câtorva străzi din Baciu şi Turcheş, la ora 12.45-13.25 acţiunile de deszăpezire arătau ca în fotografii LIPSEAU CU DESĂVÂRŞIRE.

Totul cu excepţia străzii Cerbului unde locuieşte domnul primar și unde se acţionase cu aplomb şi abnegaţie proletară, dar şi aici numai pe partea de sus a străzii pe unde circulă primarul, partea de jos se prezenta ca toate celelalte străzi.

,,Felicitări” administraţiei, halal municipiu!”

Foto Facebook:

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia