Home / Actual / Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav a primit certificarea de aerodrom de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română

Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav a primit certificarea de aerodrom de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română

Aceasta este cea mai nouă veste pe care Adrian Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, le-o aduce brașovenilor ce așteaptă nerăbdători să vadă Aeroportul funcțional și gata de primit aeronave.

Pe baza concluziilor unui audit efectuat la Aeroportul Braşov de specialiştii Autorităţii Aeronautice Civile Române, conducerea AACR a eliberat astăzi Certificatul de Autorizare Aerodrom.

Documentul atestă capacitatea Regiei Autonome „Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav” de a conduce, gestiona şi administra aeroportul şi de a desfăşura activităţile şi operaţiunile aeriene, în condiţiile impuse de Autoritatea de reglementare în domeniul aeronautic.

Practic, de acum înainte orice operator aerian are posibilitatea de a opera pe aerodromul nostru, în perioada în care aerodromul este disponibil pentru aterizarea şi decolarea aeronavelor.

Primul zbor oficial va fi cel al avionului AACR cu ajutorul căruia, începând de luni, 12 decembrie, vom calibra echipamentele de radionavigaţie amplasate la Aeroportul Braşov, mai spune Adrian Veștea.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia