Home / Actual / Adrian Veștea, despre subiectul CV-ului primarului Coliban: ”Nu vom specula acest subiect ca pe unul electoral, pentru că știu că brașovenii iartă, dar nu uită”

Adrian Veștea, despre subiectul CV-ului primarului Coliban: ”Nu vom specula acest subiect ca pe unul electoral, pentru că știu că brașovenii iartă, dar nu uită”

”În aceste zile, Brașovul este menționat în toată presa națională pe subiectul CV-ului primarului #AllenColiban. De la bun început, vreau să subliniez că nu vom specula acest subiect ca pe unul electoral, pentru că știu că brașovenii iartă, dar nu uită.

Am pledat mereu, în discursul meu public, pentru decență și voi proceda la fel în această situație.

Greșeala domnului Coliban arată că oamenii noi în politică trebuie să fie atenți pentru că, de multe ori, pot repeta, voit sau nu, greșelile vechii clase politice.

Sper ca domnul Coliban să se revanșeze pentru această gafă prin activitatea de la Primărie, mai ales că brașovenii așteaptă corectitudine, integritate și transparență.

În calitatea mea de președinte al Consiliului Județean Brașov, indiferent de această situație și de toate atacurile electorale din ultima perioadă, îi asigur pe brașoveni că voi susține toate proiectele importante, strategice pentru dezvoltarea municipiului și județului nostru.”

conform postare Facebook pagina Adrian Veștea

Același lucru l-a susținut în conferința de presă a PNL și Ciprian Sterpu, candidat pentru Senatul Romaniei

În cadrul conferintei de presa organizata la sediul PNL Brasov, vorbele lui Adrian Veștea au fost întărite și de declarația publică făcută de Ciprian Sterpu, candidatul liberalilor pentru Senatul României.

Acesta a precizat că problema CV-ului educațional a domnului Allen Coliban este un non-subiect pentru PNL, un partid care se concentrează în această perioadă pe rezolvarea problemelor cauzate de epidemia de COVID-19.

Deasemenea, liberalul Sterpu a mai spus și că PNL nu va specula în interes electoral acest non-subiect, iar în opinia sa și a colegilor săi, această campanie electorală este despre ceea ce poate oferi PNL și echipa de candidați a acestui partid alegătorilor din județul Brașov

Întreaga conferință de presă mai jos:

PSD și UDMR și-au oficializat astăzi ”mariajul” politic de la Săcele. Au votat cot la cot pentru viceprimar!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia