Home / Actual / Administrația condusă de Popa Virgil îi arde la buzunare pe săceleni în 2023. Totul cu votul consilierilor PSD si UDMR!

Administrația condusă de Popa Virgil îi arde la buzunare pe săceleni în 2023. Totul cu votul consilierilor PSD si UDMR!

Săcelenii ce vor merge să-și plătească taxele și impozitele locale vor descoperi că anul acesta vor scoate din buzunar mai mulți bani.

Asta deoarece, la inițiativa primarului Popa Virgil și cu votul consilierilor PSD și UDMR, taxele și impozitele au fost mărite cu procente importante.

Singurii care s-au opus atunci au fost consilierii locali din PNL, însă aceștia nu au reușit să îi facă pe inițiatori să se răzgândească.

Ce s-a întâmplat?

La începutul anului 2022, mai precis in aprilie, un grup de 10 consilieri locali (7 PSD și 3 UDMR) au votat pentru majorarea taxelor și a impozitelor locale pentru anul 2023 în municipiul Săcele.

Primarul Popa Virgil a cerut supra-impozitare pentru toți săcelenii și a obținut ce și-a dorit, iar de această mărire nu scapă în 2023 nici persoanele juridice, nici cele fizice.

Astfel, cota impozitului pentru clădirile rezidențiale și clădirile anexă aflate în proprietatea persoanelor fizice va crește cu 12,5% în anul urmator, iar clădirile nerezidențiale aflate tot în proprietatea persoanelor fizice cu 33,3%.

Persoanele juridice vor fi suprataxate pentru ambele categorii de clădiri, rezidențiale cu 20% creștere și nerezidențiale cu 12,5%

Lista celor responsabili cu această decizie nepotrivită, mai jos:

(FOTO) Consilierii PSD și UDMR Săcele ce au votat pentru majorarea de taxe și impozite, acum au votat pentru vânzarea de terenuri publice – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia