Home / Actual / Electroprecizia Holding, din nou în Topul celor mai iubite branduri brașovene. La o categorie s-a clasat chiar a 3-a!

Electroprecizia Holding, din nou în Topul celor mai iubite branduri brașovene. La o categorie s-a clasat chiar a 3-a!

Topul celor mai iubite branduri brașovene, realizat de către revista de business Forward Brașov împreună cu Agenția BrandBerry, a ajuns la cea de-a șasea ediție, iar în total, 1.277 de persoane și-au exprimat opțiunile.

Brașovenii au putut vota timp de o lună, brandurile pe care le consideră reprezentative pentru comunitate.

Astfel, respondenții au indicat pe categorii, fără a primi opțiuni de răspuns, câte trei branduri pe care le apreciază/iubesc, dar și cele mai puternice branduri industriale, din domeniul turismului sau care sunt angajatorii de top ai comunității.

Și în acest an compania săceleană Electroprecizia a fost menționată des în răspunsurile brașovenilor.

În 3 categorii Electroprecizia Holding a reușit la finalul topului să se claseze pe poziții onorante.

Astfel, la categoria Cele mai iubite branduri ale județului Brașov, Electroprecizia s-a clasat la final pe poziția a 14-a, la categoria Cele mai cunoscute branduri industriale, Electroprecizia a terminat pe locul al 6-a în opțiunile votanților, iar la categoria Top angajatori la care ți-ar plăcea să lucrezi, holdingul săcelean a terminat pe podium, pe poziția a 3-a.

Pentru a fi cât mai siguri că vor fi obținute date cât mai aproape de realitate, respondenții au făcut câte 3 nominalizări.

Apoi, fiecare nominalizare în parte a primit 100 puncte dacă a fost făcută în primul răspuns, 66 de puncte dacă a fost în al doilea răspuns și 33 de puncte dacă a fost făcută în al treilea răspuns.

La final, a fost realizat un punctaj mediu pentru fiecare nominalizare.

Terenul de sport din curtea Liceului Tehnologic ”Victor Jinga” a fost modernizat – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia