Home / Actual / Acțiune de curățenie în Săcele: “Cartierul tău e casa ta, împreună facem cartierul lună!”

Acțiune de curățenie în Săcele: “Cartierul tău e casa ta, împreună facem cartierul lună!”

Echipa „Proactivi pentru Gârcini” va demara la data de 1 octombrie 2016, începând cu ora 10, pe strada Gârcinului din Săcele, o acțiune de curățenie ! 

Sub titulatura “Cartierul tău e casa ta, împreună facem cartierul lună!”, echipa de voluntari, alaturi de localnici și alți oameni din comunitate, va strânge gunoiul existent pe această stradă și speră că în acest fel “localnicii să fie conștienți de importanța păstrării unui mediu curat, de curățare regulată a zonei, îmbunătățindu-se astfel calitatea vieții oamenilor”.

Un sacelean are sansa de a ajunge campion national. Citeste la ce sport!

Acțiunea de curățenie vine la inițiativa voluntarilor „Proactivi pentru Gârcini” în colaborare cu Primăria Municipiului Săcele și are două direcții:

Ne adresăm în primă fază companiei de salubrizare, Cibin SRL, care ne dorim să răspundă inițiativei noastre și să colecteze gunoiul ce va fi strâns în această zi, dar și ca în viitor să amplaseze un număr mai mare de containere în cartierul Gârcini în zone accesibile și să colecteze regulat gunoiul strâns, având în vedere numărul mare de locuitori.

De asemenea, cea de-a doua direcție și poate cea mai importantă este aceea de a-i face pe localnici responsabili de cartierul lor și conștienți de păstrarea zonei curate, ca lucrurile să poată avansa.

Organizatorii considera ca este o acțiune ce unește ambele tabere, atât municipalitatea cât și comunitatea, fiecare dintre ele având datoria de a-și aduce aportul în soluționarea acestei probleme apăsătoare.

Citeste si despre rezultatele celor de la FC Precizia Sacele

afis-curatenie-proactivi

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply