Home / Actual / Acțiune ampla a polițiștilor pentru a prinde câțiva hoți din Săcele! 4 mandate de percheziție domiciliară, la adrese din municipiul Săcele, unde locuiesc cei bănuiți

Acțiune ampla a polițiștilor pentru a prinde câțiva hoți din Săcele! 4 mandate de percheziție domiciliară, la adrese din municipiul Săcele, unde locuiesc cei bănuiți

Polițiștii brașoveni au reușit prinderea în flagrant delict a unor bărbați, bănuiți fiind de săvârșirea a mai multor furturi, din județul Brașov.

La sfârșitul lunii ianuarie polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-un imobil, aflat în construcție, de unde ar fi fost sustrase mai multe bunuri, valoarea acestora fiind estimată la suma de 15.000 de euro.

Verificările pe care polițiștii le-au efectuat, imediat după primirea sesizării, au dus la identificarea persoanelor bănuite, iar la data de 16 februarie a acestui an, în cadrul unei operațiuni desfășurată cu polițiști din cadrul mai multor structuri operative, s-a reușit prinderea a trei persoane, imediat ce acestea sustrăseseră motorină din rezervorul unui autocamion, ce se afla parcat pe o stradă, din comuna Sânpetru, precum și alte bunuri de pe un șantier.

După surprinderea în flagrant delict a persoanelor, polițiștii au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, la adrese din municipiul Săcele, unde locuiesc cei bănuiți. De aici au fost ridicate mai multe bunuri de interes, dar și bunuri căutate pentru a fi recuperate.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit că aceleași persoane, folosindu-se de un vehicul, s-ar fi deplasat la o clădire aflată în renovare, din municipiul Brașov, de unde ar fi sustras, de asemenea, bunuri în valoare de aproximativ 40.000 de lei.

Cei trei bărbați bănuiți, cu vârstele între 30 și 37 de ani, au fost conduși la sediul unității de poliție, unde,  în baza materialului probator, s-a dispus inițial față de aceștia reținerea și introducerea lor în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brasov, pentru o perioadă de 24 de ore.

De asemenea, polițiștii au dispus și imobilizarea vehiculului cu care persoanele depistate ar fi transportat bunurile sustrase. 

În cauză, persoanele cercetate, după prezentarea acestora de către procurorul de caz în fața judecătorului de drepturi și libertăți, au fost arestate preventiv în baza mandatelor de arestare preventivă emise, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „furt calificat”.

Activitățile de cercetare și prindere au fost desfășurate împreună cu polițiști din cadrul Secțiilor 3, 4 și 5 Poliție Brașov, Biroului de Investigații Criminale Brașov, Secției de Poliție Rurală Feldioara, Poliției Municipiului Săcele, Poliției Stațiunii Poiana Brașov, Serviciului Criminalistic al I.P.J. Brașov, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Burebista” Brașov.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia