Home / Actual / Șofer cu o alcoolemie mare, prins de polițiști la volan pe strada Canalului din Săcele

Șofer cu o alcoolemie mare, prins de polițiști la volan pe strada Canalului din Săcele

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează cercetări în cadrul unor dosare penale pe care le-au deschis, după ce au depistat, în trafic, mai multe persoane care nu respectau prevederile legislației rutiere.

La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 10:00, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere și control asupra traficului, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele, au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe strada Canalului, din municipiul Săcele.

În timp ce efectuau controlul asupra legalității documentelor, polițiștii au constatat că  bărbatul care se afla la volan, de 65 de ani, prezintă indicii ale consumului de alcool și astfel l-au testat din acest punct de vedere.

Rezultatul testării a indicat o valoare de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost deschis dosar penal, ambele pentru săvârșirea infracțiunii de   ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia