Home / Actual / O femeie de 27 de ani fără carnet a produs un alt accident auto în Gârcini

O femeie de 27 de ani fără carnet a produs un alt accident auto în Gârcini

După ce în urmă cu o zi vă relatam despre un tânăr de 24 de ani care din cauza vitezei excesive a pierdut controlul autoturismului, a lovit un pieton și apoi a abandonat mașina oprită într-un gard aflat la intersecția străzilor Râului și Amurgului din Gârcini, astăzi vă informăm despre un alt incident petrecut în zonă.

Astfel, în dimineața zilei de 4 iunie, o femeie în vârstă de 27 de ani care nu posedă permis de conducere, aflată la volanului unui autoturism pe strada Barajului din Gârcini, a intrat în coliziune cu o autoutilitară staționată și apoi a ricoșat într-un stâlp. Tânăra era însoțită de un bărbat de 35 de ani, proprietarul mașinii, care probabil dorea să o învețe să conducă. Cei doi au încercat să-și ascundă fapta îndepărtând mașina și fugind de la locul accidentului, dar în zadar, la final amândoi alegându-se cu dosar penal.

La data de 04.06 a.c., în jurul orelor 09.00, un bărbat de 35 ani, a încredinţat un autoturism spre a fi condus de către o persoană de sex feminin, de 27 ani, care nu posedă permis de conducere. Aceasta a condus autoturismul pe str. Barajului, din municipiul Săcele şi, în dreptul imobilului cu nr. 22, a intrat în coliziune cu o autoutilitară staţionată, după care a ricoşat într-un stâlp. După producerea evenimentului, conducătoarea auto a părăsit locul accidentului, autoturismul fiind şi el îndepărtat până la sosirea organelor de poliţie. La data de 06.06 a.c., în urma verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate persoanele implicate în eveniment”

Gabriela Dinu – purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov

Poliția a întocmit dosar penal pe numele celor doi pentru conducere fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Dosarul este instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente.

sursa: bzb.ro 

Accident în Gârcini: a lovit un pieton, a intrat cu mașina în gard și a fugit

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply