Home / Actual / Accident în Gârcini: a lovit un pieton, a intrat cu mașina în gard și a fugit

Accident în Gârcini: a lovit un pieton, a intrat cu mașina în gard și a fugit

Un tânăr de 24 de ani a fost lovit duminică seară de un autoturism al cărui șofer a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive.

Accidentul care a avut loc în Gârcini la intersecția străzilor Râului și Amurgului s-a soldat cu rănirea ușoară a pietonului care circula pe partea dreaptă a drumului. După ce a lovit pietonul, mașina s-a oprit într-un gard, unde a fost abandonată de șofer, acesta fugind de la locul accidentului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Gabriela Dinu – reprezentant IJP Brașov

Conform mytex.ro, Gabriela Dinu a mai declarat că șoferul a fost identificat ulterior ca fiind un tânăr de 24 de ani, acesta fiind reținut pentru 24 de ore. Polițiștii din Săcele continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz.

sursa: mytex.ro

Transportul săcelean: Sursa de dureri de cap pentru călători și de umor pe Facebook

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply