Home / Actual / A început dezinfecția și în casa scării blocurilor din cartierele săcelene
sursa foto Facebook

A început dezinfecția și în casa scării blocurilor din cartierele săcelene

Nu este o farsă de 1 aprilie. Primăria Municipiului Săcele a început acțiunile de dezinfecție în scările de bloc din cartierele Movilei, Ștefan cel Mare și Electroprecizia.

Dezinfecția se va realiza etapizat.

De astăzi s-a început amplasarea de covorașe impregnate cu soluții dezinfectante la intrarea în scară.

De mâine, 2 aprilie, va începe dezinfecția în scările blocurilor.

Acțiunile se desfășoară în colaborare cu firma SC Metropolis Pest SRL. Acestea se vor desfășura cu regularitate în următoarea perioadă. Serviciile de dezinfecție vor fi efectuate de către personal calificat, cu aparate de tip atomizor, generatoare de stropi și ceață rece.

Primăria Municipiului Săcele a început și demersurile de achiziționare de dispozitive de dezinfecție care vor fi amplasate la intrarea în fiecare scară de bloc.

Totodată, conform comunicatului adinistratiei, când vremea va permite se va continua cu dezinfecția drumurilor publice și a trotuarelor din municipiu.

Asociațiile de proprietari și locuitorii cartierelor săcelene sunt rugați să fie receptivi în a ajuta persoanele care realizează dezinfecția.

Electroprecizia oferă 60 de porții de mâncare pe zi pentru personalul medical de la Spitalul Municipal Săcele

Măsuri noi la Săcele! Sala de sport a Liceului Teoretic “George Moroianu” va deveni spital de campanie

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia