Home / Actual / A-fi organizează o întalnire în care săcelenii primesc informații despre drepturile lor

A-fi organizează o întalnire în care săcelenii primesc informații despre drepturile lor

“Dorim să informăm cetățenii săceleni că am obținut prin generozitatea Fundatiei FAST o sală pentru a ne întâlni și a discuta problemele comunității noastre.

Am hotărât să ne strângem joi, 30 AUGUST, ora 18 la sediul Fundatiei FAST ( intrarea prin curtea Centrului Multicultural, vor fi indicatoare să vă directioneze ).

Aceasta va fi o întâlnire numai cu cetățeni împreună cu mediatori care ne vor informa despre legile administrației publice și avocați care ne vor prezenta legislația privind drepturile cetățenilor.

Rugam cei interesați să participe să își pregătească de acasă intrebările pentru a avea o întâlnire organizată și eficientă. Atragem atenția că factorii de bază a întâlnirilor publice de succes sunt respectul, limbajul civilizat și calmul.

Nu vom avea nici un “inamic public” în rândurile noastre, deci veniți pregătiți să lucrăm împreună și să găsim soluții concrete și inteligente pentru a rezolva problemele locale. 

Această întâlnire publică va fi o primă încercare de a creea un comitet de cetățeni activi implicați în comunitatea municipiului Săcele.

După acest început în care vom organiza o strategie de acțiune cetățenească, va urma o întâlnire cu aleșii noștri-consilierii locali și alta cu funcționarii publici plătiți din taxele noastre”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia