Home / Actual / A căzut și prima zăpadă din acest sezon la Săcele, sus pe Piatra Mare

A căzut și prima zăpadă din acest sezon la Săcele, sus pe Piatra Mare

ACTUALIZARE
INFORMARE METEOROLOGICĂ

Fenomene vizate: temperaturi scăzute, intensificări ale vântului, brumă timpurie;
Interval de valabilitate: 25 septembrie, ora 09.30 – 27 septembrie, ora 09.00

În intervalul menționat vremea va fi rece, iar valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, vor fi în general cu 4…8 grade mai coborâte decât normele perioadei.

În timpul nopților și al dimineților, local în centrul țării, pe arii restrânse în nord-vestul teritoriului și în dealurile Munteniei și ale Olteniei și cu totul izolat în rest, temperaturile vor coborî sub 0 grade și se va produce brumă.

Pe parcursul zilei de marți, 25 septembrie, vântul va mai avea unele intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari pe litoral, în nordul și în centrul Moldovei unde temporar se vor atinge viteze de 55…70 km/h.

La munte, mai ales în zona Carpaților Meridionali și a Carpaților de Curbură, vor fi rafale în general de 70…90 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, trecător vor fi precipitații slabe, mixte.

Miercuri, 26 septembrie, intensificări ale vântului se vor mai semnala în regiunile estice și sud-estice, cu rafale de 45…55 km/h.

În 2016, candidatul PSD Virgil Popa a promis ca Săcelele va deveni stațiune turistică de interes local și ulterior, național. Care este realitatea?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia