Home / Actual / Rugby la Săcele în weekend – etapa 2 a returului AMRB

Rugby la Săcele în weekend – etapa 2 a returului AMRB

Sâmbătă 16 aprilie începând cu orele 11:00, CSR Săcele va găzdui etapa 2 din cadrul Campionatului AMRB. Vor fi prezente la Săcele aproximativ 14 cluburi din București, Prahova, Ilfov, Brașov, însumând peste 250 de sportivi cu vârste cuprinse între 6-14 ani. Dintre cluburile participante putem aminti: Steaua București, Dinamo București, RC Antonio Jr., Șoimii-Triumf București, Grivița București, CSO Pantelimon, Aurora Băicoi, RC Brașov.

Întrecerea se desfășoară pe patru categorii de vârstă: U8, U10, U12 și U14. Clubul nostru este prezent cu o echipă la U14, iar la categoria U12 are încheiat un protocol cu Olimpia Sânpetru de a participa împreună. Datorită situației financiare a clubului, echipele de U8 și U10 participă doar la anumite turnee. Astfel la U 12, Olimpia Sânpetru, echipă aflată pe locul 9 va întâlni ocupanta locului 6 CSO Pantelimon și va încerca să arate o nouă față în acest retur.

La categoria U14 vom întâlni în prima partidă a turneului formația aflată pe locul 10 CNAV București. Dorim să facem un joc bun, să arătăm că înfrângerea cu Șoimii din etapa trecută a fost o întâmplare nefericită. Al doilea meci pe care îl vom disputa, va fi practic meciul de închidere al competiției de pe terenul nostru și vom întâlni echipa de pe locul 3  CSM-Olimpia București. Nu concepem nici un alt rezultat în afară de victorie pentru a ne consolida poziția a doua în clasamentul general. Vă asteptam în număr cât mai mare pentru a vedea un adevărat spectacol rugbystic găzduit de orașul nostru. Hai Săcele!

Sursa: rugby-saceleruby-14

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply