Home / Actual / Ai carte, ai parte! Elevi și profesori de la Liceul Teoretic ”George Moroianu” premiați în bani după rezultatele din concursul internațional ,,Juvenes Translatores”

Ai carte, ai parte! Elevi și profesori de la Liceul Teoretic ”George Moroianu” premiați în bani după rezultatele din concursul internațional ,,Juvenes Translatores”

Consiliul Local Săcele a aprobat ieri, proiectul de hotărâre pentru premierea performanței școlare a elevilor și profesorilor de la Liceul Teoretic ”George Moroianu” obținută în cadrul concursului internațional ,,Juvenes Translatores” organizat de Comisia Europeană.

Astfel, elevul Solga David, care a obținut locul 1, va fi premiat cu suma de 5000, iar profesoara acestuia, prof. Elena Bucurenciu va fi premiată cu suma de 2000 lei.

Eleva Lorena Moroianu care a obținut mențiune specială va fi premiată cu suma de 2000 lei, iar profesoara acesteia, prof. Gabriela Goicea va fi premiată cu suma de 1000 lei.

Festivitatea de premiere a celor menționați va avea loc în date 25 mai, în cadrul Zilelor Liceului Teoretic ”George Moroianu”.

30 de biblioteci din județ, modernizate cu fonduri europene prin PNRR. Una este din Săcele! – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia